søndag 4. desember 2011

Uro til barnerommet

De uroene jeg har sett i butikken er fulle av alle verdens farger, men jeg vil helst ha i hvit eller lys rosa...Og finner man ikke, ja da lager man selv. Det var etter at jeg kjøpte ett av skjerfene mine hvor det fulgte med en gjennomsiktig ring som var fin å bruke til akkurat dette, jeg fikk ide'en om å lage en selv.

Jeg brukte:
En plastring
Silketråd
Hvite trehjerter
Diamanthjerter
Lim

Diamanthjertene ble limt på begge sider av de hvite hjertene og silketråden ble knytt fast med en liten søt sløyfe. Jeg valgte å ha 6 hjerter på uroen, men dette er selvfølgelig smak og behag. De ble hengt i ulike høyder. Dette er ikke en uro med lyd som gjerne fenger små babyer, men akkurat derfor har jeg valgt diamanthjertene for å skape blikkfang. For de små liker å ha noe å se på.


 
 Jannicke for LidenSkapelse


5 kommentarer:

Hege sa...

Veldig fin denne... Men altså, grunnen til at de man finner på butikken er fulle i sterke farger og mønstere er jo for å stimulere sansene til babyen mtp farger, dybde, kontrast osv.

Precious Home sa...

Helt sant, men mor i huset er "litt sånn interiørfrelst" og vil "ha ting på stell" så på barnerommet går det foreløpig i behagelige farger som rosa og hvit...siden hun enda er så liten...
Men lekekassen i stua har sprakende farger:) hehe;)

Spirello sa...

Kjempesøt! Mine har faktisk tittet veldig på skyggespill på hvite vegger som babyer, og det er jo bare nyanser av hvitt og grått:) -Så da kan denne være spennende å titte på også!

fryd&forandring sa...

Supersøt uro -og de diamanthjertene tror jeg nok mine barn ville ha rettet blikket mot (alt som glitrer vettu, hihi!. Ellers tenker jeg som så at disse stimulerende lekene først og fremst bør være utenfor soverommet -der vil vi vel at de skal finne ro!

Livet på Bakkerud Gård sa...

Vakker!! Lagd for en liten prinsesse :o) Blir salig bare av å se på den!

Flott denne bloggen! Kanskje jeg skal våge meg med mine hjemmelagde serviett ringer...

Tine